luahan hati

Isu sembahyang Pula Yang Dipersoalkan

Assalamualaikum
Saja aku nak luahkan isi hati aku yang da nak terkeluar nie..Geram dengan meeting yang tiada bernoktah.
Sambung pada meeting akan datang ..What the Hell la.!! sori perkataan yang teruk nie
Isu sembahyang dijadikan isu besar oleh company aku nie..Management kata orang islam banyak guna masa untuk sembahyang..Masa bekerja 8 jam sehari diguna pakai untuk sembahyang..What!!!
 habis Management tak fikir ke ade pekerja yang lain tu dok “waste” time dengan berborak sampai aku da habis solat tu.
Masa rehat dulu 12.00-12.45 diganti dengan waktu rehat baru 1.00-2.00 ptg.Termasuk waktu solat.
Dan diberi benefit kepada orang bukan islam untuk bersenang lenang melegakan perut yang penuh sedangkan “kami” terpaksa berkejaran untuk menunaikan solat.Dalam keadaan tergesa-gesa
Dalam meeting tadi aku luahkan apa yang terpendam..Aku tanya kat management,Project sangkut ke kalau kitorang nie pi solat..
Pernah tak project failed bila kitorang pi solat????
Tapi sakit hati bila diorang tak menghormati masa solat kami..
Pada pendapat korang macam mane..apa yang patut aku lakukan..or adakah korang setuju dengan waktu rehat yang baru tu..Aku boleh terima kalau diorang cakap waktu rehat ditukar kerana…..
tapi aku tak boleh terima diorang tukar waktu rehat sebab orang islam solat..What The…
Company lain yang besar gedabak tu takde pun nak usik waktu solat staff diorang..Tapi company aku yang baru dapat jual projek 2-3 projek sebulan da macam bagus manament diorang..
lebih punya orang…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE