Jom mengundi

Jom Kita MengunDi

Assalamualaikum
Selamat Hari sabtu korang..Esok da mengundi..dah macam nak hari raya pulak suasana nye..Orang ramai balik kampung untuk mengundi..Begitu jugak aku.En husband just dekat pasir gudang je mengundi.Aku masih lagi di kota tinggi.
Sebonanya,inilah kali pertama aku mengundi.Selama nie tak pernah pun.Rase macam taknak mengundi jerk..Sebab aku xdpt BR1M..hahaha…Ngelat betul…Ada tu suami isteri dapat BR1M..pelik kan…Tak telus betul diorang tu..Tapi aku percaya rezeki tu ada di mana-mana..
Untuk mengundi tu aku akan pergi jugak,sebab 1st time nak rasa macam mana keadaan masa mengundi tu..
Umur da 3 series baru sibuk nak mengundi..
Klah korang..Selamat mengundi..Sebab korang penentu kearah mana Malaysia ini diPimpin..
JOm….
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE