saya menang

Saya Menang Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Assalamualaikum

Alhamdulillah…akhirnya berjaya jugak menjadi pemenang dalam segmen Mialiana..
Thanks sesangat sudi masukkan saya dalam bloglist Mia..
Sebenarnya keterujaan dapat masuk dalam bloglist blogger2 famous nie..Dapat la jugak orang mengenali blog yang x seberapa nie..Tapi masih tercari-cari jawapan kenapa blog saya bila dimasukkan dalam bloglist blogger lain,entry tak update sedangkan hari-hari update entry..kot la korang tau pasal nie
               Mia Liana
Kepada sesiapa yang belum menjejakkan kaki ke blog Mialiana..Dipersilakan….Klik je banner tu
Kenali Mialiana dengan lebih dekat dengan berkunjung ke blog beliau… mesra pelanggan gitu…..hehe..
Thanks Mia sebab sudi masukkan saya dalam bloglist Mia..
kot-kot kalau mia boleh tolong selesaikan masalah saya diatas nie..thanks again..:)

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *