thanks to Blogger sayang

Entry Khas Untuk MiaLiana-Thanks A lot

Assalamualaikum

Kenapa entry aku pasal Mialiana???
Mia Liana
Sebab dengan berbesar hatinya dia telah menyelamat kan aku dari dibuang dari bloglist Blogger yang masukkan aku dalam bloglist mereka..Ayat berbelit-belit da…
Sebelum nie Memang aku ada buat entry “Perlu Pendapat Korang Nie”..
Dan disebabkan entry tu la aku masih lagi x menemui jalan benar,hanya jalan buntu sahaja…
Puas da aku godek-godek setting semua..tapi masih tak jumpa..Tu la…Tamo belajar pasal ape..kan da kena.
Sampai la aku menang segmen dari Mialiana,then aku selitkan sikit masalah aku nie..Laju-laju dia komen dan terbuka hati untuk menolong aku yang baru nak terkial-kial..harap je blogger da bertahun…langsung tak tau ape-ape..tapi kata orang kalau kita takde kesilapan kita x boleh nak belajarkan..So dari kesilapan kita dapat belajar dan dapat ilmu..oh!!!!! many2 thanks…
Rupanya masalah feed aku tu tak betul..mungkin kesilapan aku yang entah kat mana tu..
Harap lepas nie masalah aku berakhir atas pertolongan beliau..Thanks Kak Mia(baru perasan dia kakak)…hehe risau sebenarnya panggil kakak…takut muda dari aku..aje nahas..
Thanks atas jasa baik kak Mia..Kak Mia orang johor kan…Jom jumpa…hehe..kita gi ngeteh kedai mamak…
hehe…okla..korang jangan lupa tau singgah blog Kak Mia..Jangan Malu-malu
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE