blog matters

Perlu Pendapat korang nie

Assalamualaikum
Nak minta pendapat korang tentang masalah yang aku hadapi nie
blog aku nie adalah termasuk didalam beberapa bloglist blogger nie.Aku dapati blog aku nie xdi update dengan entry2 baru,walhal setiap hari aku update entry..
korang faham tak maksud aku…nie ha aku nak tunjuk korang
korang tengok tu…entry tentang pencinta korea drama tu rasenyer entry beberapa bulan lepas…
aku x faham kenapa xde update entry baru..
risau jugak la sebab blog aku ni xdelah famous mane…harap masuk bloglist orang pun dah syukur..ade jugak yang sudi letak..tapi takut blogger tu tengok entry aku tak berupdate2,kot la kene buang dari bloglist mereka tu…kesian aku kan…
so boleh tak korang menolong aku menyetelkan masalah aku nie..hadoiii..
ok bye…
tolong aku tekan ads kat atas nie ea..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *