Nagging

Tengahari yang penuh perbincangan

Assalamualaikum.
Tengah hot sekarang nie company aku yang sibuk sangat nak ganggu waktu orang islam solat.
Mungkin sebab majoriti kat sini ramai china singapore.
Makin lama banyak benda yang dia nak sekat.dah la benefit bg kat pekerja nie kurang.pastu banyak benda yang nak di cut.
Apa nak jadi la dengan company nie.
Rase nak berhenti jerk..tapi   fikirkan tanggungjawab yang perlu di tanggung, terpaksa jugak.
Entah ape ape pun

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *