nuffnang

Nuffnang :Setelah beberapa tahun berblog, Akhirnya Melekat juga

Assalamualaikum

Sepanjang aku berblogging nie,,da dekat hampir 3 thun ,baru pertama kali aku dapat tgk aku dapat CPUV..
Itupun setelah aku hampir putus asa dengan nuffnang nie..Apa taknye..macam xde function jer aku tengok ..Letak kat blog nie menyemak…xdapat pape..haha..sungguh jahat.
Ada seorang blogger nie yang memberi aku dorongan supaya jangan putus asa…opss…sorry..x ingat sape ..
berkat dari ikut cakap die lah…CPUV or BE tu menari-nari kat sini…hahaha..
Yang penting kene rajin hantar ticket kat nuffnang supaya nuffnang tu tau kewujudan blog aku yang naif nie..
caiyoookkk
haha..bukti…
Baru la aku ucapkan TERIMA KASIH…sungguh jahat…hehe
Korang jangan lupa tolong aku tekan tekan skit iklan tu ye..nak buat modal bisness HOT PERFUME…hahaha

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

  • lia zakiah ZULKAPLY

    boleh tak saya dapatkan tips nuffnang ni..saya pon baru jugak..
    dan saya pelik macam mane blogger2 yang popular tu jana duit hanya dengan blogging..saya nak kahwin.nak cari duit sampingan study..
    hehehe
    tq..
    pertolongan amat diharapkan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *