• Uncategorized

    Samsung Melancarkan Produk terbaru Samsung Galaxy S4

    Assalamualaikum Pada 27 april 2013 SAMSUNG  telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu Samsung galaxy S4. Malaysia merupakan negara Terawal mendapat gadget itu..wah…bertuah Malaysia Kan lihat Pengenalan Samsung Disini Dari pandangan sisi memang nipis.. spesifikasi Samsung Galaxy S4 Cip 4+4 Teras 1.6Ghz      Skrin 5-inci (HD penuh)  Kamera 13MP / 2MP      Memori 2GB RAM Bateri 2600mAh Harga Samsung Galaxy S4 ialah RM2499. Syarikat telekomunikasi seperti Digi,UMobile, Celcom dan Maxis telah membuat promosi untuk S4..So dapatkan lah segera.. Maklumat lanjut ada Di >>>>SINI<<<<<<

  • Uncategorized

    Lunch kami

    Assalamualaikum.. Selamat tengahari to ols… Hari cuti2 nie kami selalunya outing…jarang ade katnrumah…klu berhujung minggu selalunya blik ke kampung di kota tinggi. Tu pun 2 minggu sekali la klu blik kampung pun.. Hari nie cuci 2 kata di tesco seri alam…malas nak kuar pi jauh2..just dekat2 je sebab esok da bekerja.. So just nak release tension..tu yang keluar.. Just mkan nasi ayam..en.husband makan chicken chop…memang tak boleh lari dari ayam kitorang nie..satgi kalau berat da bertambah jangan salahkan ayam pulak..salahkan dirI sendiri sebab selalu dengan ayam..heheh.. Klah..nak sambing lunch…

  • Uncategorized

    Selamat pagi minggu

    Assalamualaikum. ? Hari minggu untuk bermalas-malasan dirumah.haha…boleh guna ke ayat tu…entH pape jerk.. Apa aktiviti korang hari nie????? Ingat hri nie nak pi cuci2 mata kt tesco sambil menghirup kopi panas..haha Lunch kt luar hari ni sebab malas rase nk masak, walaupun bukan hari2 yang aku masak.. Hujan dari pagi tadi, memungkinkan aku untuk sambung tido..malasnya ekau niee Klah korang, selamat berhujung minggu yek… Bye…jgn lupa singgah sambil tekan2 ads aku nie..nti aku bg upah..haha

  • Archievement

    Follower Yang ke 1000-Alhamdulillah

    Assalamualaikum Alhamdulillah… follower telah menjejakkan kaki ke angka 1000..bukan senang nak  kumpul follower sebanyak nie.. dan bukan senang nak mengajak orang untuk selalu datang ke blog kita dan membaca tulisan kita nie.. Kekadang ada entry-entry yang tak kena d mata mereka untuk membacanya.. Tapi sekadar ikhlas untuk berkongsi cerita dengan korang..Jadi seikhlas hati korang untuk membaca dan memberi komen..Aku sangat2 menghargai…Perkataan aku dalam blog nie mungkin terlalu kasar..tapi sebelum tu,ingin aku memohon maaf terhadap penggunaan aku itu kerana aku itu adalah tentang blog aku.. harap korang semua terima aku seadanya di alam maya ini.. Terima kasih kepada follower bertuah yang ke 1000..kalau dia tak mention dia adalah follower yang ke…

  • Uncategorized

    Sample percuma dari Libresse

    Assalamualaikum X sangka aku dapat sample percuma dari libresse.rasenye dah lama aku isi borang untuk dapatkan sample percuma nie. Mungkin rezeki dan mungkin ramai yang isi borang untuk dapatkan sample percuma nie.. Rezeki..alhamdulillah,…. Dalam tu ada 5 paket smple percuma dan juga borang kajiselidik.. Perlu diisi tu..barulah support..orang da bagi sample ken lah bagi testimonial kan… So esok start cuba..ok… Night ols

  • blog matters

    Perlu Pendapat korang nie

    Assalamualaikum Nak minta pendapat korang tentang masalah yang aku hadapi nie blog aku nie adalah termasuk didalam beberapa bloglist blogger nie.Aku dapati blog aku nie xdi update dengan entry2 baru,walhal setiap hari aku update entry.. korang faham tak maksud aku…nie ha aku nak tunjuk korang korang tengok tu…entry tentang pencinta korea drama tu rasenyer entry beberapa bulan lepas… aku x faham kenapa xde update entry baru.. risau jugak la sebab blog aku ni xdelah famous mane…harap masuk bloglist orang pun dah syukur..ade jugak yang sudi letak..tapi takut blogger tu tengok entry aku tak berupdate2,kot la kene buang dari bloglist mereka tu…kesian aku kan… so boleh tak korang menolong aku menyetelkan…

  • Nagging

    Segalanya telah selesai

    Alhamdulullah…. Segala urusan telah selesai.arwah telah selamat dikebumikan sebelum zohor semalam..tak sempat untuk menatap wajah arwah buat kali terakhir.tapi alhamdulillah sebelum beliau menutup mata, aku sempat meluangkan masa melihat arwah di hospital Semuanya tinggal kenangan.tiada lagi gelak ketawa arwah yang senantiasa mengusik  kami. Pemergian arwah bagai mimpi.sampai sekarang aku masih tak percaya arwah dah tiada. Sedih melihat keluarga yang ditinggalkan.anak-anak yang masih kecil dan masih memerlukan perhatian dan kasih sayabg seorang bapa.moga makcik dan anak2 tabah mengharungi dugaan hidup. Ikutkan hati aku nak cuti lama sehingga kendurI hri yg ketiga, tapi disebabkan aku bekerja, xdptlah aku nak bersama-sama yang lain. Hari ni pun terpaksa masuk halfday..kepenatan Klah see ur guys…

  • Uncategorized

    Akhirnya kau pergi jua

    Assalamualaikum Selamat pagi aku ucapkan….dari mlm tadi aku x boleh nak melelapkan mata, memikirkan tentang pakcik aku yang tenat tu.. Sungguh semuanya tak terduga dek akal fikiran. Tepat pukul 1 pagi pakcik telah menghembuskan nafasnya yang terakhir.kepadanya kita datang dan kepadanya juga kita kembali.. Sungguh aku tak sangka semua ini berlaku…tapi biarlah arwah pergi dari tersiksa spt itu. Sekarang on the way ke kampung..doakan perjalanan aku selamat ye.. Moga aewah tenang disana, diampunkan segala dosa 2 yang lalu dan dutempatkan dikalangan orang2 yang soleh.insyallah Insyallah nanti aku update lg..

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE