Nagging

Hanya ini yang MAMPU

Assalamualaikum




Keadaan yang tidak mengizinkan aku untuk aku untuk berkunjung ke blog2 hari ini.
Eh…Silap statement tu..aku berkunjung,tetapi xde idea untuk aku memberi komen pada entry2 fresh hari ini..
Kesihatan pun x berapa nak fresh hari nie..
Batuk yang menguasai diri nie,da xmampu untuk aku bendung.Aku gagahi jugak hari nie ke tempt keje walau asalnya nak mc je hari nie..
Tekak rasa macam da nak pecah..Da minum ubat batuk,air cap badak pun belum lagi redha kepanasan dalma badan nie..Ditambah pula adamsari yg di syorkan En.Suami..Xmampu lagi nak meredakan tekak yang sedia kegatalannya..
Nak mc memang sayang la…tapi esok kalau da melarat sangat…baik mc…
Soryy ea korang..aku memang suka membaca entry korang..cuma xberapa nak mengomen jerk hari nie..



Time lunch sekarang nie…Aku nak tido untuk seminit dua..moga tenang skit kepala nie
bye

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *