• INFO

    PEMENANG FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA

    Assalamualaikum Maka terjawablah sudah pemenang Wang Tunai Rm200 ribu ringgit.Bukan senang untuk selebriti-selebriti malaysia melakukan aksi-aksi yang diluar jangkaan ini.Mereka mengharungi pelbagai rintangan untuk mendapatkan gelaran JUARA tu.. Pemenang bagi FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA ADALAH :- Tahniah kepada Mereka Berdua. Moga impian mereka untuk membawa ibubapa ke tanah suci mekah dan menderma ke rumah anak-anak yatim tu dilaksanakan sebaik mungkin dan diredhai… Apakah akan kemunculan Fear factor Malaysia Kedua nanti…Sama-samalah kita tunggu

  • Produk

    Hilangkan white Head & Blackhead Dengan e’Pure

    Assalamualaikum Nak bagitahu sesiapa yang mempunyai masalah blackHead dan jugak whitehead nie. Mesti korang payah nak hilangkan benda-benda tu kan.. Sudah mencuba pelbagai product untuk masalah tu? Meh sini aku share kat korang  sesuatu untuk masalah korang tu EPure Membranous Jelly Masque Dikembangkan oleh Moy terkenal Dr.Yulong dari Amerika Syarikat, Masque Jeli ePure membran adalah facial mask yang pertama seumpamanya  dengan ACF (Faktor Selular Aktif), yang diformulasi untuk penghidratan hebat, meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 30% -50%. Ia berfungsi untuk memulihkan dan mengimbangi kulit dengan menghapuskan kekotoran seperti bintik hitam / whiteheads berkesan dengan serta-merta. Ia juga menghalang sintesis melanin, yang mencerahkan pigmentasi, baki tona kulit tidak sekata dan meninggalkan kulit…

  • Sharing

    Sunnah Dan Adab hari Jumaat

    Assalamualaikum Alhamdulillah..Diberi ruang untuk masih lagi bernafas di penghulu hari nie.. Share something dengan korang untuk peringatan diri sendiri dan sesama kita. Sesuatu yang amat  mudah dilakukan tetapi kita seringkali lupa akan itu.Insyallah..cuba untuk di amalkan. sumber ikhsan dari :Faridadam Salam Jumaat semua bye

  • Nagging

    Dah Rasa Macam Malas Nak Ambil Tahu

    Assalamualaikum Sebab kenapa tajuk entry aku nie macam nie adalah kerana aku macam da bosan dengan nuffnang nie.. Aku mungkin tak faham tentang cara bagaimana nuffnang nie bg kite bayaran.Tapi itu bukanlah apa yang aku nak..Cuma baru baru nie aku ade hantar ticket kat nuffnang tanye kenapa x update lagi BE aku tu… Tapi ini yang aku dapat.. kalau korang nak tengok lebih jelas tekan je banyak kali.. Nak kata orangtak datang blog aku tu xdelah…Nak sruh orang tekan iklan tu,ramai yang dok bgtau aku diorang datang singgah dan tekan iklan.. Update tu memang ler selalu aku buat..entah la aku pun tak faham…Senang xpyah nak amik tau lagi pasal nuffnang…

  • Nagging

    Mendaftar dengan Keek

    Assalamualaikum Saja aku nak bagitahu kat korang yang aku baru mendafta sebagai ahli Keek.. Tapi aku xde pun nak upload video lagi..Aku pun tak ingat kat mane aku boleh terjumpa wb nie.. Tapi pada korang yang mendaftar tu jangan lupa follow aku ea…boleh ler aku follow korang balik…tengok video2 korang yang lucu tu..boleh buatkan aku tersenyum.. sekarang nie aku dok follow artis pebret aku..dato’ SITI NURHALIZA..aku memang suka gile kat die. so korang jangan marah la. suka tengok video2 dari dato’ ct jom la korang daftar KEEk http://www.keek.com/ tu je aku nak bgtau bye… jgn lupa klik iklan kat bawah nie ye…tq

  • INFO

    Senaman Ringkas Di Pejabat

    Assalamualaikum Selamat pagi semua..Pada korang yang terlalu sibuk dan tidak ada masa untuk buat exercise.. Apa kata korang ambil masa dalam sepuluh minit untuk melakukan senaman ringkas sebelum melakukan kerja.. 🙂 Senaman yang pertama Senaman ke dua sila klik untuk tumbesaran pic ****Entry nie untuk mengingatkan diri aku setiap pagi untuk buat senaman ringkas…Just Sharing ngan korang jerk

  • Sharing

    Luluh hati nenek

    Assalamualaikum Mersing: Kegembiraan tiga remaja bersaudara dari FELDA Tenggaroh 5, dekat sini, keluar memancing berakhir tragedi apabila dua daripada mereka lemas di Sungai Ambat, di sini, kelmarin. >>>. Harian Metro <<< Luluh hati nenek dan juga 2 orang ibu apabila anak mereka meninggalkan mereka dalam keadaan seperti itu.. Kalau korang baca metro hari ini , menceritakan seorang nenek dan 2 orang ibu yang kehilangan ahli keluarga mereka.. Kesedihan semalam x dapat aku nak ungkapkan walaupun aku tidak terlalu rapat dengan arwah. Kedua-dua arwah itu adlah sepupu aku..Cuma aku rapat dengan ibu dan nenek arwah.. Berita kematian arwah memang lambat kami terima,dalam pukul 11 lebih kot..kebetulan saudara mara masa tu dalam…

  • Earth Hour

    EARTH OUR 2013 -SATURDAY 23 MARCH 2013

    Earth Our datang lagi…Marilah kita semua support EARTH HOUR Apa itu Earth Hour? Earth Hour ni adalah global event yang dibuat oleh World Wildlife Fund (WWF) disebabkan oleh perubahan iklim yang drastik. Tahun-tahun sebelum ini, boleh dikatakan Earth Hour ini berjaya kerana telah banyak negara turut serta  dengan menutup lampu di bangunan – bangunan yang menjadi mercu tanda negara mereka. EARTH OUR 2013 23 MAC 2013 8.30PM-9.30PM Tanda-Tanda Perubahan Pada Iklim kita selamat bergelap semua…

  • Sharing

    HOT PERFUME

    Assalamualaikum Nak di jadikan cerita tentang hot perfume nie. Dua hari lepas aku bawak hot perfume “Hot Car & Hot perfume ” nie masuk dalam opis aku.Niat hati nak sembur skit opis aku nie yang da bau screw nie..Al maklum ler..keje bahagian store nie..Bau Besi jerk…Lom bau orang lagi.. Bila sorang masuk, lepas sorang kate bilik opis aku nie bau wangi sangat..emmm..memang la…da namenyer pun hot perfume..hehe..Aku memang suka wangian..The most women in ther world nie pun suka sangat dengan wangian kan?? x terkecuali la lelaki..mesti nak yang wangi.. So ade staff nie berminat dengan wangian hot perfume nie..dok berkali-kali jugak la tanya kat aku, Spray perfume nie aku bawak…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE