Uncategorized

Felt Craft : Inilah hasilnya

Assalamualaikum

Tuari da ade bgtau kat korang tentang hobi baru aku tu kan?Actually bukan hobi…
saje je nak test bakat terpendam..mane ler tau boleh korek sendiri ape yg bakat terpendam dalam wanita yang bernama SITI ROHAIDA YUSOF nie..
ehehehe…
TADAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
cantik x….hehe…orang xde seni…tapi jadikla jugak…cuma jahitan aku tu kurang kemas..
EN.Husband kate banyak perlu dibaiki..yezzaaaa…bg support seyyy…
nie utk En.Husband…
Of course untuk aku

nie untuk nephews
banyak lagi la yang aku buat…banyak hairclips..
model-model da sentiasa menanti..berebut2 nakkan benda nie
Budak kecik mane tau..tengok je cantik..orang tua tengok..masyallah..teruk nyer seni..
ingat tu..
perlu diperbaiki…
bye

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *