Uncategorized

Hari nie aku bekerja Halfday

Assalamualaikum

Hari Jumaat nie mesti jem klu dekat pusat bandar..Sebab kebanyakkan office hari nie rehat lama skit dari hari biasa..Bagi lelaki ,diorang mestilah pergi ke masjid...Jadi, yang perempuan pulak pergi ke mana ye rehat panjang.X mustahil ade yang gi shopping kan? atau makan di tempat yang jauh skit dari biasa..
Tapi kalau ikut company aku nie ,rehat same ┬ájerk..Cuma kaum lelaki jer yang diberi peruntukkan untuk rehat lama skit..itupun potong gaji ler…Biasalah bila company majoriti bangsa lain,mestilah tidak menjadi perkara utama kan?
Hari nie aku halfday,sepatutnye sekarang nie da balik da..Tapi terpaksa dok kat office nie sampai husband datang amik..Kalau bawak kete sndiri ,da lame sampai rumah.
Hari nie banyak nak settlekan.Nak kene gi office pemaju,nak settlekan skit problem tuari..Leceh jugak kan kalau nak beli rumah baru nie..Kalau beli rumah secondhand xde la payah mcm nie,Senang jerk..Agent uruskan semua..xpayah nak naik turun pemaju la..bank la…banyak masa dan banyak kuar duit…adoiiii
Harap-harap settle la cepat benda nie..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *