Nagging

Hari Jumaat :: M00d Sakit Hati

Assalamualaikum


Kalau nak ikutkan rase panas hati hari nie,rase nak balik jerk..Tapi memikirkan blik rugi sebab da keje setengah hari..Aku kuatkan jugak iman nie,Mohon diberi kesabaran yang lebih hari nie..
Mengadap supervisor yang sepatutnye duduk kat hutan sorang-sorang berkawan dengan haiwan-haiwan kat hutan tu lagi bagus!!!!
Pernah ke korang dapat supervisor yang tahu beri arahan tapi xtau keje sendiri nie!!!..
heh!! aku da dapat…Ramai giler x suke kat supervisor aku sorang nie..Nasib baik ler Appraisal/performance aku bukan die yang sign..Kesian kat storekeeper lain yang appraisal diorang supv giler tu sign…Memang ler dpat markah sikit..Ape punya orang la..Melayu sama melayu pun xboleh nak tolong..Tapi kalau die nak lebih jerk..
Rase nak pindah department pun ade..ape yang aku buat semua x kene..belum habis buat keje nie..dah suruh buat keje lain…yang lain suruh pending..pastu bile nak settlekan yang pending,Mula bagi arahan lain lak..Sengallllllllllll….
keje aku da smooth macam dlu..sejak die masuk kat department aku nie,keadaan da huru hara..da ramai orang komplen pasal die..Tapi die buat muka poyo jerk..Buat penat je komplen..adeh!!!
huh….Berikan aku kesabaran Ya Allah…
MOOD: SAKIT HATI
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE