Nagging

Nak Dijadikan Cerita

Assalamualaikum




Lunch time adalah mase untuk buat entry dan berblogwalking..Join segmen sane sini..Kalau nak buat kat rumah memang kurangnye masa..Kat rumah mase untu family( walaupun belum ade baby lagi)
So kebanyakkan entry yang aku taip nie,aku amik mase pada waktu rehat..klu nak like page korang or berkenaan dengan twitter & facebook tu memang xboleh nak tolong ler…Malas nak bukak phone..Bukannye ape..company aku mmg xsuggestkan staff diroang nie berjinak-jinak dgn fb..takut nanti dok lali sgt ngn fb..sampai keje pun x buat..Oh..Tidak..
Saje nak cite kat korang ..Tu ari aku join segmen Eca Dwinky
Alhamdulillah…ade dua orang pemenang dalam GA Eca nie
 iaitu.

http://www.nurlyla.com/

http://kisahsidairy.blogspot.com/ (aku la tu)
Sila la Follow  ye…hehe
Kalau korang xkenal lagi siapa blogger eca nie..Boleh klik sini >>>>> ECA 
bye


s
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.