Uncategorized

Pembaharuan Yang Tak Sangat ler

Assalamualaikum

Kalau ler korang menyinggah di blog aku hari nie,mesti korang tengok da lain kan?
Sebabnye aku da memandai-mandai nak bertukar wajah..Selain dari tu,Kononnyer nak mencari ilmu dalam bermain dengan coding blog nie..Punye ler payah rupenyer nak adjust itu ini dalam blog..
Ternyata budak bawah umur pun tau sedangkan aku yang tua nie memang x ler nak tau semua tu.
Ini menunjukkan budak-budak sekarng lebih kepintaran dalam bidang IT nie..Maju Ke depan..
Bagus – bagus…Tu yang di harapkan..
Xler secantik mane..cume aku nak ringkas dan x serabut sangat je…Ynag penting masih tahap belajar.
Cume nak tambah skit  kat tepi tu ade satu bloglist untuk blog yang mengajar tuto tentang blog je..
mungkin berguna untuk korang..Akan aku tambah dari sehari ke sehari..
Nak buat header je xpandai..Da berkali-kalu buka photoshop…last-last..tutup balik…sebab asyik x menjadi jer..
pada korang selamat maju jaya…Yang penting entry korang tu berguna..dan boleh share dengan orang lain..
Insyallah
bye
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE