INFO

Ijat Si Interior Design

Assalamualaikum
 
 
Masih lagi di opis waktu nie…Sejak x boleh nak memandu nie,kene la tunggu En.Husband ambil.
Kalau x da boring-boring macam nie,da lame da cabut..balik pukul 5.Tapi Nak buat macam mane..Keadaan tidak mengizinkan..Terpaksalah menunggu..sesambey nak menunggu tu,cari idea yang best 2 utk publish entry petang nie..
Tetibe teringat kat sorang kawan nie,kawan mase waktu sekolah..Sekarang nie da jadi interior design da..
Bile tengok hasil kerja tangan beliau yang kemas dan cantik tu, memang teringin sekali nak tempah dengan die..Tapi apakan daya,kat rumah da ade..Tunggu ler kalau ade rumah baru nanti..Pasti aku akan panggil ko ijad..Tolong bagi diskaun bebanyak sikit..
Meh aku share skit hasil keje tangan ijad nie..Dulu sekolah amat la poyo..haha

 

 

 

 

 

 

 

Korang di beri pilihan untuk menilai ha..haha
kot ler korang berkenan boleh cari dekat facebook : Ijad Izad
 
Sorry xboleh nak bagi link…sbb fb kene block ngn admin…haha
or just inform me ya!! nanti aku akan sampaikan kat die
harge boleh dirunding..(empunye tuan kedai ckap ler)
ATTENTION..
untuk orang johor shj…hehe..kalau laur dari johor nak kene inform ler awal2
sampai sini jer la yang aku nak bgtau kat korang..
bye

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *