• affiliate,  Uncategorized

    Daftar Gennie SSP

    Assalamualaikum Pernah tak korang dengar tentang  Geniee SSP?? Meh aku share sikit dengan korang.. Dibangunkan oleh Geniee, Geniee SSP adalah platform yang direka untuk penerbit web untuk memaksimumkan pendapatan mereka. Ia membolehkan pengguna untuk menyampaikan iklan untuk mendapat hasil yang maksimum daripada iklan tulen, Platform Permintaan, Real Time Bidaan melalui Ad Exchange, rangkaian iklan, dan iklan affiliate.  Geniee SSP Deliverables Perkongsian Geniee dengan rangkaian iklan domestik dan antarabangsa menyediakan pelbagai inventori iklan untuk menyampaikan kepada syarikat-syarikat media. Aliran Pelaksanaan Selepas proses kajian semula itu selesai, kami akan menyediakan tag yang boleh dilaksanakan pada laman web untuk mula menghantar iklan. contoh keuntungan yang diperolehi hasil dari mendaftar sebagai affiliate.. Kalau korang perhatikan diatas…

  • Uncategorized

    Hari Terakhir di Tahun 2013

    Assalamualaikum sumber :google Hari nie adalah hari terakhir kita di tahun 2013.. Segala kenangan pahit dan manis di tahun 2013 akan dikenang di tahun hadapan.. 2013 meninggalkan segala suka dan duka kehidupan kita.Segala azam telahpun tertunai untuk tahun 2013 nie.Mungkin ada juga yang belum terlaksana… Aku seperti biasa azam tahun nie,Alhamdulillah tercapai…Cuma impian untuk mendapatkan sesuatu itu masih samar-samar..Insyallah. Dengan izin Allah,Impian aku akan tercapai tahun hadapan… Ada yang cuti ke esok? sempena menyambut kedatangan 2014 nie? Aku esok bekerja..Company tak ambil pun cuti awal tahun..So,kerja la… Kepada mereka yang bercuti esok,selamat  bercuti… Hari nie dah boleh buat azam baru untuk tahun 2014…Apa azam korang…cer cite sikit…boleh share kat sini..

  • advertorial,  review product

    Review Produk : HER HYGIENE CLEANSER

    Assalamualaikum Hari nie aku nak ambil kesempatan untuk up satu entry tentang produk yang aku dapat dari Hishop. Ramai wanita yang kadang kadang mempunyai masalah dengan Miss V nie.. Kekadang mereka tercari cari produk yang terbaik khusus untuk Miss V mereka nie..Kadang kala juga kita mempunyai masalah dengan ketiak dan kaki yang berbau … Segala masalah di atas boleh di atasi dengan penggunaan HER HYGIENE CLEANSER nie. Ianya sesuai untuk peringkat umur.Di formulakan dari tumbuh tumbuhan.Tanpa bahan kimia seperti SLS,SLES,Paraben dan bahan pengawet.Ia juga membunuh bakteria yang tidak baik.HER HYGIENE CLEANSER  boleh mengekalkan persekitaran dan pertumbuhan kuman yang baik dan mengihilangkan bau busuk serta meninggalkan haruman yang wangi dan menyegarkan…

  • kisahsidairy.com

    Entry Warm Up!!

    Assalamualaikum Rasanya dah 3 hari tak online..Tak up entry dan terpaksa abaikan blog untuk masa yang lama la jugak.. Start dari hari jumaat aku bercuti..Keadaan badan yang tidak menentu…Itu yang membuatkan aku bercuti..Di tambah pula dengan MIL yang kurang sihat… Memang seronok bila bercuti nie,tapi kalau keadaan fizikal dan mental sihat…Kalau mental dan fizikal tak sihat..memang melepek ajelah kat rumah.. Emmm…barulah faham dan rasa macam mana orang  mengandung nie.. Semuanya serba tak kena…Nak tidur malam pun susah…Tapi itulah moment yang paling indah bila suatu hari nanti kita kenang,apabila melihat anak-anak yang dilahirkan membesar.. Entry nie hanya untuk refreshkan minda supaya lebih sihat..Datang kerja check emel yang berlambak-lambak…Nak delete mana yang…

  • ephyra,  Uncategorized

    Hadiah Ephyra Sudah Dapat

    Assalamualaikum Hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai..Alhamdulillah..Sebenarnya teruja sangat nak mencuba produk nie..yelah…Kalau nak beli confirm la mahal kan..At least dapat yang trial oklah..nanti bila dah tengok keberkesanannya,barulah tak rugi untuk membeli..betul tak.. Hadiah nie dapat masa menang Contest Ephyra.. Rujuk Entry nie >>> http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html aku dapat 30 sachet ephyra…Terpilih 10 pemenang yang diorang pilih…alhamdulillah Tapi v v v v v v Confirmlah aku tak boleh nak mencuba lagi sebabnya,orang pregnant tak di galakkan untuk ambil kan…Demi kebaikkan baby kat dalam nie,Aku simpan dulu..sayang nak bagi orang…nak dapatkan payah pulak kan…hihihihi…teruk ke aku nie,.,,hoh…harap tidaklah kan.. Keterujaan aku untuk mencuba produk nie adalah kerana testimoni2 yang berjaya untuk membuat kulit wajah lebih…

  • kisahsidairy.com,  percutian

    Hari Terakhir Percutian Panjang

    Assalamualaikum Tajuk entry nie,bukan kerana aku sedang bercuti.tetapi pada mereka -mereka yang menghabiskan baki cuti tahunan..Mungkin masa nie masa yang sesuai untuk menhabiskan cuti tahun..Yelah Kadang-kadang tak boleh nak “Bring forward” cuti -cuti nie..jadi terpaksalah menghabiskan baki cuti tu.. Tapi bagi mereka yang sudah berkeluarga dan mempunyai anak-anak,pastinya masa nie adalah masa yang sesuai untuk mempersiapkan kelengkapan sekolah anak-anak yang bakal tiba sikit hari lagi..Rasanya lagi seminggu je anak-anak nak naik sekolah.. Di mana-mana pergi pun ramai orang,macam semalam,walau ada yang cuti satu hari pun ,di kompleks membeli belah di penuhi orang ramai..Tempat yang paling ramai orang of course lah kedai-kedai atau pasaraya yang membekalkan alat keperluan sekolah kan.. Seronok…

  • Uncategorized

    Dia Yang Memahami

    Assalamualaikum Minat yang sama dengan pasangan merupakan sesuatu yang menarik..betul tak…macam lah aku yang meminati gadget dan IT nie..walaupun tak semua perkara tentang IT nie aku tahu,At least aku banyak belajar dari En.hsuband.. Bersyukur kerana mendapat jodoh yang mempunyai minat yang sama…Selalu memberi dorongan kepada wife dia..yelah..Dia tau yang minat wife dia adalah berblog..Of courselah bila ada Jualan yang melibatkan gadget nie dia lebih suka..lagi la Jualan Akhir tahun..Mestilah mereka menawarkan Jualan smartphone dan Jualan tentang IT nie lebih murah dan mampu untuk semua orang memilikinya kan.. Macam tahun lepas,Aku dapat membeli Tablet samsung dengan harga murah sempena harga Jualan akhir tahun..Bila dah ada tablet nie,senang sikit aku nak up…

  • Nagging

    Mood BerBlogging Dah Hilang???

    Assalamualaikum Ku gagahi juga menaip entry walau beberapa perenggan,.. Mood untuk menaip entry dah hilang..Blogwalking pun dah takde…Apatah lagi nak check emel dan blog. Status kat blog pun dah malas… sumber Ni semua kerja orang dalam yang nak duduk selesa dalam perut ibu dia.. sumber:emoticon Tunggu mood dalam keadaan selesa baru boleh blogwalking…Semua dah tak kena…nak cari posisi untuk duduk dengan betull..Mengah rasanya..