Dairy Saya

Apa aku buat Time Lunch di Opis

Assalamualaikum


Selamat tengahari….Selamat menikmati makanan tengahari yang enak lagi berkhasiat…
ade ke korang ketika nie tengah lunch our..korang keluar makan ke x..Kalau korang keluar makan,tempat makan mane yangkorang selalu gi…
Saje je tu intro…Sejak xboleh nak drive nie,pepagi En.husband hantar mesti pi tapau..tu pun kalau sempat..Ataupun suruh orang tapaukan untuk aku..Malu nak keluar dengan bertongkat nie..Tpai klu gi Jusco ke mane2 xmalu..haha…window shopping..da x sempat nak tengok orang…teruk..teruk..
Ape korang buat ek bile korang xkuar lunch..tido ker..Macam aku nie klu da ngantuk sangat memang ler aku tido..Tapi kalau boleh nak elakkan dari tido,sebab nanti malam aku susah da nak tido.
So ape yang aku buat ialah,blogwalking…ataupun aku excercise jari aku nie dengan permainan nie atau buat tuto nie
bole klik sini ler kalau nak join gak..
Game or tutor nie pun aku dpat dari seorang blogger jugak…tapi SORRY sesangat aku da x igt blogger tu..
ataupun aku jengah nie
v
v
v
v
v
v
ataupun 
v
v
v
v
BLogwalking ler..join segmen sane nie..komen mengomen entry orang..haha..terjah menerjah..
seronok WOOOOOOOOO
ok….aku nak main game jap…
bye
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE