Uncategorized

Si Penjual Online Yang Penipu..

   
5 WEEKS AGO OK!!!!!!Officemate ct nie ade berkenan kat satu baju yang harge die 100++ tu..Mahal jugak kan????? Si penjual kate,tunggu dalam mase 3-4 hari  untuk pengeposan.Setelah menunggu 3-4 hari tu baju still xsampai2..Memang sakit hati kan????So die pun text la penjual tu..Then penjual tu kate suruh sabar skit without any reason ok!!!Masuk 2 Weeks dah!!!..Baju xsampai2…sakit hati kan???duit da bayar tau untuk 2 pasang baju.Banyak Tuh!!!
Text lagi kat inbox fb penjual tu..Partnership die pulak cakap yang die xtau ape2..Penjual tu pi Outstation.(agaknya la) Then Partner die tu kononnyer nak cek dlu kat buku customer la kononnyer..sruh bagi mase lgi…Masih boleh bersabar lagi..Then bile da masuk 4 weeks ago….kalau korang hangin tak…Then officemate ct nie text lagi la sruh pulangkan duit tu balik..Die boleh maki hamun si offocemate ct nie..Cam Hampeh jer kan!!! Officemate ct geram komen dekat semua pic die sruh pulangkan balik..Penjual tu boleh pulak block officemate ct nie,..Rupenyer ada 2-3 orang yang kene tipu dengan si penjual ni..Jahat betul perempuan tu..Bukan ker kalau perangai macam tu boleh mencemarkan imej penjual online yang lain..Jangan sebab nila setitik rosak semua susu sebelanga kan…
Harap jadi panduan kat korang ek…Same2 syer…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *