Bual Kosong

Mama Aku Ingin Pulang

                 
Serius tajuk entry kat atas nie..Waduh…macam ler kampung jauh sangat buat entry nie bagai.Padahal baru minggu lepas balik kampung..Sebenarnya kampung ct dengan tmpt tinggal ct skrg nie xler jauh mane..amik mase lebih kurang 45 minit jerk..Tapi di sebabkan ct nie suka bila berkumpul dengan adik2 kat rumah kampung,tu yang semangat nak balik jerk.Actually adik ct yang baru bersalin tu da ade kat rumah..Ade baby,tu yang suka sangat nak balik..Then bila dengar abang long ct pun nak balik jugak..lagi ler rase nak balik sesangat.Sebenarnya ct rapat dengan kakak ipar.mybe sebab sama umur dan sama citarasa yang menyebabkan kitorang nie rapat.samelah jugak sekepala nya ct dengan adik yang baru bersalin tu.aduhhh..bila xdpt balik.rase xde mood jerk dok umah..nie pun macam malas je nak buat keje.da teringat da orang2 yang ade kat kampung.Bila da berkumpul dengan adik.adik ipar dan kakak ipar,satu hal yang sllu dibincangkan adalh fesyensale,masakan,gossip..tu jer..selain tu kitorang akan makan bersama-sama…(tak termasuk lelaki yerk..Suami2 kene makan dulu..haha)
Nie bila xdpt balik,rase macam xbest pulak..Husband da kate 2 minggu sekali baru blik..lagipun poket tengah nipis..tu yang payah skit ler nak blik..Even rumah sekangkang kera tu tapi kene tol jugak..adoooooiiii..
Hurmmm….dok pk ape aktiviti esok..da mula pasang angan-angan nak amik keje lebih mase esok..al-maklum ler da nak raye nie..kene ler kumpul duit banyak2..
Kalau la ade kerja part time nak buat kat rumah best jugak…dapat jugak ler side income…Ade sesiape nak bagi part time job kat rumah x..hahaha

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE