KSD

Sponsor Kek Untuk mereka

                     
Seronok bila tengok kek yang ditempah da siap..Actually kek nie disponsor oleh ct untuk kakak ipar and anak2 dia yang berkongsi bulan..seronok kan? dalam satu family tu berkongsi bulan kelahiran yang same..senang buat part one shot..xpayah ler nak bagi hadiah asing2 haha….
Disebabkan anak2 buah ct nie suka sangat ngan angry birds,maka terhasilllah kek angry birds niekek nie ct tempah dari satu blog yang memang kejenye buat kek dan jual kek..hahaha..
kalau sesiapa yang nak buat birthday party ke,kahwin ker,cukur jambul ker,,,or ape jugakla party yang melibatkan kek dan coklat, boleh ler uols tempah ngan die..
Kalau korang nak jenguk2 blog die pun boleh ler…follow la sekali..hahavvvCuppies Lover Corner
Nak tengok x cake yang die buat..nie request by me la angyr birds nie

Garang x bird nie..

Nak rase pulak sedap ke x kek nyer..tunggu entry seterusnya dari ct yerk..
bye..

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE