KSD

Kenduri Vs Meet my old Frenz


wah…da hari selasa…lame x update blog nie…semak rase.ape taknya dekat berminggu2 KSD x update blog..xletak entry2 terkini,walhal banyak ler idea nak buat entry nie..nie semua gara-gara xde mase nak menaip nie…Nie pun curik2 mase sambil bekerja…aduhaii..Nak cerita nie..tu ari KSD dapat jemputan dari kawan lame KSD..wah..memang da lame xjumpe beliau..Orangnya still macam tu jugak.kecil molek..bukan macam KSD nie..membesar bagai juara sekarang nie..Xtau la bile nak kurus…ajer gilernak tengok tak kawan baik KSD mase kecik2 dlu…hehe…

Nie ler Pengantinnyer…

Ni ler orangnyer…kecik molek kan…ehehe…name die Sabrina aka..kenit..KSD mmg satu sekolah dgn die dlu..kaki ngepot..ehehe…kaki berjalan pun degn die ler dlu…sekarng nie da buat haluan masing-masing..sesekali je la dapat jumpe..well frenz..seronok jumpe ko yek..

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE