Uncategorized

Yeh!!!!!..Dapat Hadiah

Selamat Malam..eh..da malam da..Jam menunjukkan pukul 11.19 malam..mak aiiihhh..Da malam da ..mate nie masih xboleh nak pejam selagi belum tegak pukul doblas..Kot ler da biase…yeha…

Actually Sis baru balik dari Tesco…Huhu…Nak beli TV baru…pastu pegi beli lauk pauk,stock untuk seminggu..

emmm..biaselah kan…tu ler kalau da berumah tangga..ececeh…macam la Sis masak kan?Selalu time x keje ker Sis masak..Time keje Mak mentua Sis yang Masakkan..Thanks To My Mother In Law ek…

Balik ke tajuk atas pulak,..mengarut lebih sangat..aduhhhh..

Emmmm…petang tadi Sis Ade dapat sampul surat yang di dalamnye ade hadiah..

H.A.D.I.A.H??????????Dari siape ek????seronoknyer….Tapi sampul surat tu suda dibukak..ayoyoyo..Sape bukak..Emmm…xlain x bukan EN.husband ler tu…

Hadiah tu sebenarnya Sis dapat dari segmen CIk Chemist kite ni..

                                                      

Ingat x sape pada sape yang join segmen Cik Chemist nie..Korang da follow die ker?

kalau belum cepat2 la follow haha..boleh tambah follower lagik..Klik jerk Banner tu

Nie la hadiahnyer….cantik x…Thanks ye CIk Chemist..

                                                     

okiess…tu jerk…thanks Cik Chemist…:)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE