Uncategorized

Love The Sims

                                                                    Assalamualaikum

Hi blogger…jumpe lagi na…Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantang yang lapangnye..mesti nk play this game.seronok la sangat smpi kekadang lupe nak masak..hahaha…
Tapi yang penting..tanggugjawab pada suami harus diutamakan dulu….

Nih…nak cite skit..korang tengok x tajuk kat atas tu..ha…tu la die games yg selalu eda main time ada mase lapang..Game nie bukanlah game tembak-tembak macam budak2 main tu..
Tapi game nie kita boleh create as a satu family .maksudnya kehidupan seharian family tu la…macam mane diorang makan,bekerja ,bersosial..kahwin..dan macam mane diorang nk besarkan dan mencantikkan rumah mereka.satu lagi kita nak jana pendapatan family tu ..memang best..eda suka sangat game nie..
korang boleh la cari tentang The Sims 3..games nie la yang eda main skrg nie..

Mane-mane blogger yang xtau pasal the sims nie boleh tgk gambar bawh nie atau korang surf tentang nie kt web ye…eda bagi klu..then korang pun boleh la join play games nie kn?

klah korang..eda nk start da main game nie…haha…
bye….

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *