• RANDOM

    Lisa Surihani ♥ Yusry

                                                                            Assalamualaikum Hi Blogger….Haha..Tajuk kat atas menunjukkan yang aku nie sebahagian peminat Lisa & Yusry.. Walaupun Entry nie baru jek dikarang..xbermakna aku nie da terlepas kereta api..tapi sibuk mengalahkan artis la jugak… Serius…punye la kacak dan cumel pengantin nie..mengingatkan aku kala-kala aku jadi pengantin satu masa dahulu(peh ayat) Seelum terlambat..aku nk sangat wish Selamat pengantin baru utk uols berdua walaupun aku tahu..bukan korang bace pun entry aku nie..haha…saje syok sendiri.. Nak jugak aku tampal gambo korangkt entry nie sebagai kenang-kenangan..muehehee…     haha..sile ler jamu mate tu..walaupun korang da tengok pic nie di google.. cdt to MIG bubuiiiiii….

  • RANDOM

    Cuti Hari Isnin

                                                                       Assalamualaikum Hi ols….Hari nie hari isnin..hari cuti untuk aku..haha..hari nie aku da poteng…eh…bukan pontengla… aku mc…Pergi klinik kul 9 pagi..tpi da ramai sangat orang yang dok menunggu giliran.. Al-maklum la…hari isnin…mase aku datang tu giliran yang ke 17..sedangkan nombor giliran aku ke-34..peh…jauh sey aku kene tunggu…tapi tunggu punye tunggu pukul 11 lebih la kot..sampi la giliran aku. Tujuan aku gi hospital tu untuk buat pemeriksaan kesuburan…al-maklum la da setahun kahwin tp still xde baby lagi..risau la kan kalau-kalau xdpt…Tapi insyallah..aku akan cuba sedaya upaya untuk mencari ikhtiar untuk dapatkan bab.mybe dalam tahun nie jugakla..umur da makin meningkat..rsau bila fikir tentang zuriat…aku hnya mampu berdoa dan berikhtiar moga-moga ALLAH perkenankan…

  • RANDOM

    Ado Kesahhhhhhhh!!!

                                                           Assalamualaikum Hi ols…sekarang nie masuh kat office..menghadap keje-keje yang sampi sekarang x habis2 lgik…La nie dok depan laptop kawan..update ape yang patut kat blog nie..sambil berblogwalking blogger-blogger malaysia.. Mak aiiiii…diorang nie..superb betul…umur baru belasan tahun…tp IT da bertingkat-tingkat tahap orang da ade knowledge tentang IT..Syabas kat korang… Eh…lari tajuk..walaupun aku xtau lagik tajuk ape yang aku nk bg kat post nie…ADO KESAH!!!! Berehat sebentar dari mengupdate key in ..penat jari jemari aku nie…kalau jari nie boleh bercakap,gaknyer da lame die cakap die penat..hahaha…tetapi…

  • luahan hati

    Apa Dah Jadi

                                                                  Assalamualaikum Hari-hari yang memboringkan aku kt tempat keje..Mengadap foreigner2 yang kadang kala xreti bahasa.. Huh!!! Si HR nie pun satu..bukannye nk interbiu dulu budak-budak foreigner nie..Boleh ke x cakap b.Inggeris.. Dah aku bercakap macam ayam ngan itik..ajer sengal..kadang-kadang tu sakit kepala melayan karenah diorang nie..APEE DAAAAAAAAAAAAA….. Dah la Dept aku nie xckup manpower..xreti-reti nak tambah..aku yang jadik clerk nie sampai da jadi storekeeper melayan diorang yang nk amik barang nie… Dept aku nie selalu di anak tirikan…mencik….xsuke..suke hati diorang…

  • RANDOM

    ♥My 1st Anniversary♥

                                                                  Assalamualaikum Hi blogger….wah..hari nie cantik betul cuaca…tp mcm nk hujan…tp still la xde mendung yang berpanjangan.. Mybe byk orang kawen kot hari nie..haha…(xde kene mengena pun kan )       U ols nak tau x..diam x diam hari nie genap setahun perkahwinan eda ngan En.Suami ..Xsangka kan…terlalu cepat mase berlalu…berkongsi segala suka duka dengan EN.suami…Alhamdulillah..masih panjang jodoh kami…cantik gak kan tarikh hari nie…..12-2-12(saje nk boldkan…haha)                          …

  • RANDOM

    Biar Sampai Ke Bintang

    Assalamualaikum   Lirik Lagu Biar Sampai Ke Bintang – Asmidar Biar mimpi mimpi kita Jejak sampai ke bintang Walau harus menggapai awan Menongkah arus ini Aku tak berundur dengan mudah Tapi mimpi harus aku Tiada gunung yg terlalu tinggi Tiada lautan terlalu luas Untuk mereka memisahkan kita dari mimpi2 kita ini Jgn resah ini takdir Tuhan mendengarnya untuk mebawa mimpi2 kita ### Lirik yang ringkas tetapi lagunya menyentuh jiwa…..peaceeeeee

  • History

    Love The Sims

                                                                        Assalamualaikum Hi blogger…jumpe lagi na…Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantang yang lapangnye..mesti nk play this game.seronok la sangat smpi kekadang lupe nak masak..hahaha… Tapi yang penting..tanggugjawab pada suami harus diutamakan dulu…. Nih…nak cite skit..korang tengok x tajuk kat atas tu..ha…tu la die games yg selalu eda main time ada mase lapang..Game nie bukanlah game tembak-tembak macam budak2 main tu.. Tapi game nie kita boleh create as a satu family .maksudnya…

  • History

    AJL ke 26..simple punye tajuk….

                                                                     Assalamualaikum Hi blogger…senyum..senyumm…Ha..ni nak tnaye ckit..korang tengok tak juara lagu ke 26 beberapa hari lalu..mcm da basi je kan nk buat entry nie..Arghhh…xkira..nak buat jugak…hehe..yag penting korang nak bacakan?(ade ke orang baca entry aku nie)..Xkisahlah..janji korang ikhlas…eda bukannya nk cerita sangat tentang Siapa juara or x..Yang nak cerita nye pasal Si Alyah tu..Si Patung cantik!!!! Cumel sungguh alyah mlm tu..mcm ler babydol..haha..da 2-3 hari eda dok putaq lagu alyah nie kt youtube…feel bukan main lagi…mcm di awang-awangan pulak….senyum…