• Nagging

    Bermulanya Tahun 2013

    Assalamualaikum Alhamdulillah…Muncul juga tahun baru..Tahun 2013..Moga dengan kedatangan tahun baru nie,memberikan semangat untuk menunaikan azam yang tidak dapat dilaksanakan pada tahun lepas..Moga dipermudahkan segala urusan ,diperluaskan pintu rezeki pada tahun ini..Dikurniakan anak yang soleh dan solehah.. Insyaallah.. Ingatkan nak buat entry dan post tepat pukul 12 tengah malam,tapi xdpt nak berbuat sedemikian sbab memikirkan esok bekerja..Mata pun da xboleh tahan.. Ramai blogger yang ternanti-nanti saat 12 tengah malam untuk post entry mereka…Begitu bersemangat!! Di kesempatan ini saya mengucapkan selamat tahun baru kepada semua blogger2 di Malaysia nie, Mohon keampunan dan kemaafan jika ade tersalah kata dari saya.Sama-sama kite memartabatkan Malaysia di mata dunia. Menjadi seorang blogger yang mempunyai jati diri,bersemangat…

  • Produk

    Apa Itu Pure Marine Collagen

    Assalamualaikum Siapa pernah dengar tentang PURE MARINE COLLAGEN Mungkin x ramai yang kat luar sana tu tak tahu lagi kebaikkan pure marin collagen nie atau name singkatannye PMC. PMC nie adelah sejenis rumpai laut.Ianya ialah sejenis kologen mentah 100% asli dan belum diproses dan tidak ada sebarang campuran.Tumbuhan marin ini telah dikeringkan kaya dengan kologen  dan tiada bahan kimia dan kesan sampingan.Bila makan nie kulit makin licin,cerah tegang dan cantik.. Khasiat Pure Marine Collagen ~Terkenal untuk kecantikan kulit dan ubat diet 100% semula jadi. ~Melancarkan kitaran darah. ~Mencantikan kulit agar lebih putih dan tegang. ~Melambatkan penuaan dan melangsingkan badan. ~Iodine yang terdapat di dalamnya mampu memperbaiki fungsi kelenjar thyroid sekaligus…

  • Nagging

    Thanks To Telinga Bulat

    Assalamualaikum Yepppiiiii..waktu lunch hour…Memang rezeki hari nie dapat makanan dari officemate hari nie.. hehe..Telinga bulat??? hehehe..cute x nick name tu..kalau tengok tuannyer memang ler cute..macam teddy bear  hawa( saje nak bgtau suke tengok adam dan hawa) Terima kasih x terhingga kat kau dik..Hari nie akak dapat makan hasil tangan kamu memasak..(macam ler sebelum nie xpernah makan ) Tapi walaupun lauk yang die bagi kat aku nie cume asam rebus jerk..Tapi memang pebret aku la.. xkisah ler korang nak cakap ape..hehe..yang penting aku suka makan… Ha…tengok nie  ape aku dapat untuk lunch hour nie Menyelerakan… of course le utk 1 set..ade nasi…haha Bukti memang sedap…da name pun pebret aku.. licin huh….kalau…

  • Uncategorized

    Thanks To Telinga Bulat

    Assalamualaikum Yepppiiiii..waktu lunch hour…Memang rezeki hari nie dapat makanan dari officemate hari nie.. hehe..Telinga bulat??? hehehe..cute x nick name tu..kalau tengok tuannyer memang ler cute..macam teddy bear  hawa( saje nak bgtau suke tengok adam dan hawa) Terima kasih x terhingga kat kau dik..Hari nie akak dapat makan hasil tangan kamu memasak..(macam ler sebelum nie xpernah makan ) Tapi walaupun lauk yang die bagi kat aku nie cume asam rebus jerk..Tapi memang pebret aku la.. xkisah ler korang nak cakap ape..hehe..yang penting aku suka makan… Ha…tengok nie  ape aku dapat untuk lunch hour nie Menyelerakan… of course le utk 1 set..ade nasi…haha Bukti memang sedap…da name pun pebret aku.. licin huh….kalau…

  • Dairy Saya

    Apa aku buat Time Lunch di Opis

    Assalamualaikum Selamat tengahari….Selamat menikmati makanan tengahari yang enak lagi berkhasiat… ade ke korang ketika nie tengah lunch our..korang keluar makan ke x..Kalau korang keluar makan,tempat makan mane yangkorang selalu gi… Saje je tu intro…Sejak xboleh nak drive nie,pepagi En.husband hantar mesti pi tapau..tu pun kalau sempat..Ataupun suruh orang tapaukan untuk aku..Malu nak keluar dengan bertongkat nie..Tpai klu gi Jusco ke mane2 xmalu..haha…window shopping..da x sempat nak tengok orang…teruk..teruk.. Ape korang buat ek bile korang xkuar lunch..tido ker..Macam aku nie klu da ngantuk sangat memang ler aku tido..Tapi kalau boleh nak elakkan dari tido,sebab nanti malam aku susah da nak tido. So ape yang aku buat ialah,blogwalking…ataupun aku excercise jari aku…

  • History

    Entry Petang :Melekat

    Assalamualaikum Macam pelik je tajuk entry aku petang nie.hahaha.. Nak menampal gambar-gambar mase sambut hari jadi ibu aku pada 9 december lepas.. Xkisah la da lepas pun..Janji aku ada..haha Happy birthday Mom..We always Love u.. Beday kek yang En.Husband sponsor.. 2 orang bodyguard…haha tengok tu tangan nenek die xleh nak handle 2 org bodyguard yang dok sibuk nak tiup lilin jugak..abaikan pic nenek yang xnampak muka tu. nenek da start potong kek… sebahagian adik beradik…hehe Last da habis… bye

  • Uncategorized

    Review >> CLC (Cuppies Lover Corner)

    Assalamualaikum Petang sudaaa….Saje Skip keje jap semata-mata da timbul balik idea yang dulu kononnyer nak buat. Dek kerana kesibukkan keje dan family (sangat!!).Maka idea itu di hentikan buat sementara waktu. Sesambey buat keje tu,Selak-selak skit blog nie… Nak bagitau pasal satu blog nie yang aku panggil die CLC je..senang..Ape tu CLC???? Kalau korng x bace tajuk,maknenyer korang x ikhlas baca entry nie..haha..sila ler ikhlaskan diri sesambey tekan iklan2 kat atas tu..Itulah Namanya Ikhlas.. Saje mengarut..SILA abaikan ok..Cuppies Lover Corner..Blog  nie adalah kawan aku jugak..Die nie pandai buat kek tau..pernah la dulu sekali order kek ngan die.ooppsss..Durian crepe tu aku order ngan die la..alaa…entry tengahari tadi..lupe ea..nie… Klik aku…Tu untuk bday…

  • Suka Hati

    Durian Crepe Punya PASAL!!

     Assalamualaikum Pagi yang cerah,mood yang kurang ok pulak..tetibe kepala berpusing-pusing.Ke laut nampaknya. Maybe pepagi da makan durian crepe nie kot.. Kesian Durian Crepe jadi mangsa.Standbay minyak kapak dan panadol  suda.. Ape pun Xboleh…# sentapmaknok… Nak menghabiskan satu hari di tempat kerja nie memang la rase lame ya amat.. Tapi Durian Crepe nie memang sodap!!!! Menjilat tapak tangan..haha saje nak large kan pic nie..supaya korang terliur.. Tetibe tinggal nie jerk…erk…bukan aku sorang la yang makan…opisemate aku jugak…hahah Ooppppss…da Lunch hour…da kenyang..blurrppppp…mase tido pulak Korang layan la yer…jemput makan bye

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE