History

Akhirnya berpatah Arang..

                                                               Assalamualaikum ^_^

Hi Korang…Da berapa ari jugak ye eda x update blog nie…Sebenarnya bukan sibuk pun dengan keje(tapi keje lah jugak)ade mase lagi untuk update blog nie..tapi biaselah..bila da jadi surirumah nie kene abaikan yang lain..dan patuh pada die dan Yang Maha Esa(ceeewaaahhhh)
Ingat bile korang ada boss kt tempat keje je ke? kat rumah pun ade BIG BOSS jugak tau..(saje je nk besarkan ayat tu…manelah tau big boss tu bace..hihihi..jgn marah yunk)

Kenapa title eda macam tu ek..ade x korang perasan ape2 perubahan kt blog eda nie…aikkk????xnpk ker…(pi pakai cermin mata atau kanta pembesar tu)

Kan ke eda da tukar penaja hihihi..cam artis pulak…nie kesahnyer dok selalu sangat blogwalking blog lyysa nie…budak tecik tu memang pandai kan…ade je tutorial yang bernas nak ngajo orang..pandai2….hope lepas nie jadi orang yg berjaya ye LYSSA….Amin…

so sekarang da berubah arah ke my HEARTBEAT….Korang pun boleh la jadi mcm eda nie..klu korang nk tau korang boleh ikut tutorial lyysa nie ..sila klik LYSSA ye

Jom kite cube reramai…follow

                              Sila La Like Jike Suke Entry Nie..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *