• About me

    Kisah Di Petang Hari

                                                                  Assalamualaikum ^_^ Hi dudssss…..hehe..Entry lagi….saje nk share pic-pic nie sepetang bersama with my family… Berjumba wamba(xtau mne dapat perkataan nie) di pekan telok sengat..(kota Tinggi,Johor) Klu korang nie orang johor n masih lagi belum ke telok sengat nie jom la..bukan kene sengat pun…tampat untuk beriadah bersama keluarga sambil menikmati makanan dan menghirup suasana pantai…emmm…best…tp xboleh mandi…tp klu korang nk memancing tu boleh la…Kat Telok Sengat nie selalu gak ade pertandingan memancing…so kepada kaki pancing boleh join ye..nk pancing suke suki pun boleh jugak… jom la layan pic nie ea…next entry eda bgtau lebih detail pasal telok sengat..hehe Bergedik santai dng budak gedik…hihihih   With My Hubby…                                                              My dad..sebok…

  • History

    Akhirnya berpatah Arang..

                                                                   Assalamualaikum ^_^ Hi Korang…Da berapa ari jugak ye eda x update blog nie…Sebenarnya bukan sibuk pun dengan keje(tapi keje lah jugak)ade mase lagi untuk update blog nie..tapi biaselah..bila da jadi surirumah nie kene abaikan yang lain..dan patuh pada die dan Yang Maha Esa(ceeewaaahhhh) Ingat bile korang ada boss kt tempat keje je ke? kat rumah pun ade BIG BOSS jugak tau..(saje je nk besarkan ayat tu…manelah tau big boss tu bace..hihihi..jgn marah yunk) Kenapa title eda macam tu ek..ade…

  • Uncategorized

    Ost Rombak Rindu

    Adira : Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk terima ku seadanya Kerna ku tak sanggup Kerna ku tak mampu Hidup tanpa dia di sisi ku Hafiz : Tuhan aku tahu banyak dosa ku Hanya ingat Kamu kala duka ku Namun hanya Kamu yang mampu membuka Pintu hatinya untuk cintaku Adira : Malam kau bawalah rinduku Untuk dirinya yang jauh dari ku Agar dia tidak kesepian Selalu rasa ada cinta agung Hafiz : Hujan bawa air mata ku Yang mengalir membasuh luka ku Agar dia tahu ku terseksa Tanpa cinta dia di hatiku Hafiz & Adira : Hanya mampu terserah Moga cahaya di penanti Hafiz: Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk…

  • History

    Penyamun vs Penyangak

                                                                           Assalamualaikum ^-^ Hi blogger….da lame x menaip..hehe..entry baru la… Hari-hari bz…bz kt rumah..pastu bz pulak kt tempt keje…kalaulah kt tempat keje tu aku boleh berblogging, heh!! da lame aku wat entry hari-hari.. Ni!!!!…aku nak kasi tau kat korang…cerite aku nie mase aku balik Melaka..(kampung belah suami) Berlaku kecurian yang xbermoral oleh orang yang x bertanggungjawab… Kalau ler aku kenal Penyangak tu,da lame aku rotan die pakai buluh besau… Peh…..hebatnya aku kan…Entah-entah aku yang lari klu penyangak tu kejar aku…Watnye badan die lebih besar dari aku..Memang masuk spital la aku jawabnya kan… Korang nk tau ke ape yang penyangak tu amik… Tengok bawah nie Teruk x penyangak tu.. Moga dapat…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE