• blog matters

    Peningkatan Blog-Ade Aku Kesah

    Wassup…. cube ler korang perhatikan betul2 blog nie…Korang rase ape lgi yang xelok?? Da berminggu2 dok jenguk2 blog org…follow sekali..tengok le tuto yg best2..try wat kt blog sdiri..pueh le hati sikit.. Tapi rase mcm ade yg xkene lagi.. oklah…nk pk lagi nie… Korang jeling2 la mne yg xbest dlm blog nie..tetibe je rase nk cantik2 kan blog nie..dlu xde nye..layan jerk klah korang…waktu untuk tidur..Sang Suami kurang sihat..nk kene beri perhatian lebih skit..baru suami sayang..korag teruskan berblogwalking kt blog cantik nie ea..(cantik ke..perasan sendiri jerk)

  • About me

    Jom Xchange Banner Eda

    Assalamualaikum…Wassup blogger Hari ini hari ahad…hari untuk merehatkan badan dan minda dari kerja-kerja yang menimbun kt opis tu..adoyaiiiii..(xde kene mngena ngan tajuk entry ni kan).. Korang layan je blues eda hri nie ok Yesssss…da ade Banner..kepada korang tu..jangan segan silu untuk copy banner nie & paste kt blog korang…Jangan Lupe Follow sekali..Banyak manfaat nye..yek je kan..ala…copy je la… TENKIU…veryyyyyyyyyyyyy MUCH………

  • Tutorial Link

    Tutorial Link Untuk Panduan Blogger

    Assalamualaikum blogger.. Terpikir untuk khaskan satu entry Tutorial Link nie untuk panduan blogger2 yag menyinggah masuk kt Blog Eda Nie… http://www.fizgraphic.com/      Credit to Hafizzi Aziz  http://www.lyssasecret.com /       credit to lyssa http://lisaafha.blogspot.com/    credit to lisaafha  jugak.. Jom Like Fanpage Saya..

  • History

    Apa Itu Kawan

    Assalamualaikum..wassup blogger.. Hari nie Eda rase nk menulis entry…Korang tau x ape ertinya kawan tu.. Kawan tu terlalu subjektif untuk kita taksirkan kerana ia sukar untuk dicari tetapi wujud dalam hidup kita seharian. K.A.W.A.N          Adakalanya kawan itu amat diperlukan dalam hidup kita.Tanpa kawan mungkin kita tidak boleh untuk melakukan sesuatu.Kehadiran seorang kawan memberikan kita sumber inspirasi didalam diri kita.Mereka memberi kita idea untuk kita melaksanakan tugas seharian.          Paling utama bila kita berhadapan dengan masalah yang hebat,dengan kehadirannya memberikan kita sedikit ketenangan bila kita meluahkan sesuatu yang rasanya tidak boleh untuk kita tanggung sendirian.Kekadang mereka sentiasa berada disisi kita  bila kita memerlukan mereka. Tetapi dalam seribu amat payah untuk…

  • Ilmiah

    Tips Untuk Blogger + Pelajar yang akan menghadapi exam..

    Assalamualaikum ..Wassup Bloger.. Korang sihat?..Hari nie Eda masih lagi demam,selsema dan sedikit batuk..tapi kurang la dari mlm tadi.. Kat Rumah je hari nie..Since today Mc…eda dari tadi buat Blogwalking kt Blog2 lain.. Tetibe singgah kat santu blog nie..Teringat pulak yang Adik Eda akan menghadapi spm xlama lagi.. Sedia maklum kebanyakkan blogger2 nie banyak yang terdiri dari mereka yang menghadapi final exam untuk spm nanti.. So bile Eda singgah kt blog nie,Terpikir why not Eda share sesuatu yang bermanfaat untuk blogger2 sekalian.. Harap Tuan Blogger X marah untuk Eda share link blogger nie untuk tatapan blogger2 yang lain.. Kepada blogger2 yang masih me,punyai masalah untuk final exam nie.Sis Eda berharap sangat…

  • About me

    Demam+Batuk+selsema

    Assalamualaikum…wasuup blog.. korang sehat x hari nie..Huhu..Eda da xsihat hari nie…semalam pun xsihat jugak… tadi bru gi klinik…dpt banyak ubat…boleh makan ke ubat2 tu…adoyaiiiii.. En.Hubby sruh mkn semua..jangan skip mkn ubatnye…Angguk je kepala…haha tp kate nak baik..kene la mkn ubat kan?nti xboleh nk beriadah cuti nie..adoyyaaaiii ubatoh ubat….mcm nk buang jerk… Klah..nk rest dlu.. Thanks to follow..blogger baru..jom ler follow me..i will follow ur back.. ariosssssssssss

  • Uncategorized

    Love u Like A Love Song

    Lirik Lagu Selena Gomez – Love You Like A Love Song [Verse 1] It’s been said and done Every beautiful thought’s been already sung And I guess right now here’s another one So your melody will play on and on, with best we own You are beautiful, like a dream come alive, incredible A center full of miracle, lyrical You’ve saved my life again And I want you to know baby [Chorus] I, I love you like a love song, baby I, I love you like a love song, baby I, I love you like a love song, baby And I keep it in re-pe-pe-peat I, I love you like…

  • History

    Si Pemilik Bernama Damia Qaisara

    Assalamualaikum…. wassup blogger…Korang tengok tajuk entry Eda kali nie?? Sape Si gerangan tu??Die adalah my anak sedara yang suke buat memek muka yang boleh wat aku gelak sakan..haha..ikut sape la tu kan?? Mula-Mula aku tunjukkan mama ngan papa die… Mama Die mase tengah pregnant kan Damia mama die papa die  Mybe la mama & papa die nie selalu wat memek muka..haha..da terkenan kat Damia.. Oklah tu kan Damia..Besar nanti boleh ganti Mr.Bean Jom tengok Damia nie                                                              Hai                                                                cakkkkkkkkkkk!!!!!                                                                 yieeeeeeeeehaaa!!!                                                           eoummmmmmmmmm                                                          Ngeeeeeeeee                                                               ngopppppppppppp                                                            aikkkkkkkkkkkk                                                            a aaaooooooooooooo                                                           waaaaaaaaa                                                           wuarrrrrrrrrrrr                                                              mouuuuuuuuuuuu                                                         ooooooouuuuoooo                                                                hekkk                                                              oooouuuuhhhh                                                           blurrrrrp                                                         …

  • History

    Kesah Kisah Follower Ku

    Assalamualaikum… Alhamdulillah…sejak2 nie follower da ramai…rase semangat nk berblogging n berblogwalking kat blog2 korang tu..salam kenal la yek…thanks sgt kt lyssa…jom la singgah blog die Klik Sini Kerana singgah blog die la..byk yang perlu dipelajari rupenye…mula-mula bukan senang nk bina blog nie.. Susahhhhhhhhhh sangat… so bagi mereka yang berangan-angan nk bina blog…sila-sila…seronok tau bile kite tengok blog kite cantik… So korang…SUDI-SUDI LA KE BLOG SAYA KLIK SINI